Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Dort od krtka
Kiwi řezy
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuketové matesy II.
Gulášová polévka po anglicku
Kokosovo-ananasový dort
Rebarborový dort - tarte
Můj dýňový džus
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč