Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Zapékaná zelenina
Vejce na maďarský způsob
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Nejlepší vánoční krůta
Houbové placičky s rýží
Květákový salát (nejen) s vejci
Ostružinový koláč s broskvemi
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Sušenky s arašídovým krémem
Pomazánka z pečeného česneku
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky