Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marmeláda z bezinek a jablek
Srnčí hřbet na liškách
Fazole s kroupami a slaninou
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Suši s rybou a zeleninou
Ledové latte s Baileys
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Nakládané karotky
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…