Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákové karbanátky II.
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Chřestový krém - polévka
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Kuřecí ragú se žampiony
Citronovo-hruškový koláč
Banánové placičky / palačinky
Smaženka s restovanou zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros