Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky na černém pivu
Quiche
Zapečené kuře na žampionech
Ořechové řezy medové
Ovocné košíčky II.
Smažený vepřový řízek se sýrem
Meruňková marmeláda
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Kuskus s krabími tyčinkami
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort