Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Vafle s lesním ovocem
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Bretaňský fazolový salát
Jablková buchta II
Mleté maso s houbami
Prsa v mrkvi
Bramborový salát s řepou
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Jahodové knedlíky raz dva
Bramborový salát s koprem a slaninou