Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách jinak
Červená čočka se sýrem
Kokosový koláč
Koleno v alobalu na grilu
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Losos (nejen) v bylinkách
Krevety na grilu
Cizrnová polévka - vydatná
Čočková polévka
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Nepečený ovocný dort