Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek II.
Třešňové halušky
Rebarborové řezy
Domácí hranolky bez tuku
Cuketové špízy s masem
Palačinky s jahodovým rozvarem
Tymiánové hovězí se zeleninou
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Bublanina z remosky
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka