Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánové řezy
Skvělá pasta na pizzu
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Masovo-zeleninová rýže
Cuketová žemlovka (nádivka)
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Meruňková zmrzlina
Adžika směs z mletého masa
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Čevabčiči
Makovec se švestkami