Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí kapsa
Piškotový kakaový dort
Domácí čokoláda
Meruňkové kefírové řezy
Tvarohová pomazánka
Kuřecí stehýnka na medu II.
Přírodní krkovička se zelím
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Česneková pomazánka z červené řepy
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Meruňková marmeláda (džem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou