Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké těsto pro začátečníky
Hovězí vývar s nudlemi
Laskonky pravých Labužníků
Makronky se třemi náplněmi
Panenky v parmském kabátku s…
Placičky z brokolice a cukety
Chobotničky ze špaget
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Krevety na grilu
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí