• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý zapečený hermelín

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 90
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý zapečený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín kteréhokoliv druhu, lze i dochucený
    • pepř celý
    • olej
    • paprika - sladká
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • chleba nebo brambory jako příloha

Postup přípravy receptu

1
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu. Přidáme pár kuliček pepře - množství dle chuti - doporučuji 3-5 ks. Z vrchu posypeme sladkou paprikou a zakápneme olejem. Hermelín zabalíme zpět do původního obalu a dáme do trouby. Doba pečení záleží na tom, jak chcete mít hermelín rozměklý. 10 minut ve vyhřáté troubě znamená měký střed ale pevnou hmotu. Já nechávám hermelín i 20-30 minut. Hermelín sice ztratí původní formu ale skvěle chutná a pohodlně se do něj namáčí zvolená příloha.
2
Doporučuji brambory nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 15. 3. 2016 13:21

    Skvělá večeře!!! :-*

  • Vasilij | 16. 12. 2014 16:59

    Povodny obal nieee! Pouzite radsej normalny alobal a povodny obal zahodte. :-S

  • Kacka189 | 4. 6. 2014 21:26

    Vyborne to bylo!!!jen to neprehanet s paprikou a olejem. A naopak na cibuli a cesneku nesetrit :D

  • Lupetto | 24. 9. 2013 12:40

    Super !!!! Díky za recept....a pekla jsem to normalně v originalním obalu od hermelínu a nic....s brambůrkama. No prostě mňamka ;-)

  • Vladír Malér | 22. 9. 2009 07:44

    Taky můžu jenom doporučit, bylo to dobré :)

  • Marie Bartošová | 10. 2. 2009 19:37

    muzu rict ze kdyz jsem poprve na doporuceni nechala hermelin v puvodnim obalu mela jsem z toho obavy, ale opravdu tomu nic neni, samozrejme kdyz se to zabali do obycejneho alobalu, nemuze se tim nic zkazit, ba naopak...

  • niobe nightingale | 9. 2. 2009 18:07

    paráda! dala jsem ho do alobalu normální a povedlo se ;-) jako přílohu jsem dala máslem namazanou francouzskou bagetu. díky za recept

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:19

    Rozhodně bych to zabalila do normálního alobalu, může se tam přidat víc věcí , např anglická, kapie, apod .. každý dle chuti a asi se to i lépe zabalí.

  • niobe nightingale | 8. 2. 2009 17:49

    tak tohle zní zajímavě... zítra to zkusim, ale asi to zabalim do normálního alobalu. máte všichni pozitivní zkušenosti s původnim obalem? ve mě totiž moc důvěru nebudí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Hermelín Olej Paprika - sladká Pepř celý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Pesto Rosso

Pesto Rosso

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní
Bramborový salát s…
16
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
15
Poctivé vanilkové krémeše
Poctivé vanilkové krémeše
13
Ratatouille
Ratatouille

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý velikonoční beránek téměř bez tuku
Jednoduchý velikonoční beránek téměř…
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact