• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý krém
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý krém

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 200
      g moučkový cukr
    • 0,50
      kg máslo
    • 1
      dl hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pudink, po vychladnutí zašleháme s máslem. Na ochucení přidáme rum, přidáním kakaa vznikne čokoládový krém, přidáním 1 dcl vaječného koňaku místo rumu, máme koňakový výborný krém na plnění čehokoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Stana | 14. 11. 2010 20:41

    Toto je můj oblíbený krém, ale nějak se mi nedaří ho udělat. Jakmile přidám rum do kakaového krému, tak se mi to nechce spojit, či spíše po chvíli se mi to od sebe oddělí. Nevím čím to je. Jestli dám toho rumu hodně či moc kakaa..... Nějaká rada????? :-\

  • Zdena z JM | 11. 12. 2007 13:59

    Jaký význam má vaření Salka v tlakovém hrnci? Podle mě žádný.Tam přece vůbec nejde o to, jestli z hrnce uniká pára a jestli je tam nějaký tlak.Ten tlak působí akorát na uzavřenou konzervu.Tady jde přece o to, aby se Salko dostatečně dlouho zahřívalo, aby zkaramelizovalo.Podle mě je úplně jedno, jestli Salko vaříte v papiňáku nebo v obyč.hrnci.Někdo uvádí vařit 2 hodiny,ale 1 hodina úplně stačí. A to i v obyč.hrnci.

  • Jana Remková | 11. 12. 2007 13:29

    Zkuste taky krém s přidáním karamelu,který uděláme ze salka,když konzervu vaříme 1 hodinu v tlakovém hrnci,samozřejmě s vodou.Tak vlastně dělám místo vaječného likéru karamelový a může být dobrý i jako krém.Jana

  • Míša Schenková | 11. 10. 2007 13:58

    Podobným krémem plním věnečky, ale dávám 2 pudinkové prášky na 1/2 l mléka a 250 g másla. Cukr přidávám přímo u vaření do pudinku, množství podle chuti. Je tužší a lépe se s ním pracuje.

  • Di | 11. 10. 2007 12:37

    Určitě jsou skvělé, nemám nic proti ochutnání, ale když peču dort nebo něco slavnostního, mám raději čerstvé suroviny.

  • mia | 11. 10. 2007 09:27

    zkuste krémy od dr.Oetkera.Dělám variantu s mlékem,bez másla.Je to lehčí, né tak hutné a tolik to nezaplácne bříško:-)

  • Di | 10. 10. 2007 16:35

    Také bych doporučila poměr, který píše paní Mlýnská. Já dávám navíc do pudinkové kaše 1 lžíci polohrubé mouky a kousek másla nahrazuji Herou. Je to tak léty vychytané a připadá mi to nejlepší - i bez rumu!

  • Eva Mlýnská | 10. 10. 2007 11:53

    Peču dorty pro celou rodinu a tento krém patří k mým oblíbeným, je lehký. 1 pudink uvařím ve 350 ml mléka, aby byl hustší a ostatního polovina.

  • Hela - | 10. 10. 2007 09:28

    Ano, toto je nejobyčejnější krém. Ale na 2x proříznutý a i nahoře ozdobený dort mi stačí krém z tohoto množství pudinku ale z 1/2 dávky cukru a másla. Ale jasně, že nikomu v přísunu kalorií nebráním!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Máslo Mléko Moučkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Doporučujeme

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

109
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
34
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
30
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
20
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
AHA.cz Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Ženy.cz Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Blesk.cz Letní »šipka« Jitky Schneiderové (52): Luxus Varů vyměnila za rybník!

Letní »šipka« Jitky Schneiderové (52): Luxus Varů vyměnila za rybník!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact