• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý kokosek

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý kokosek
Nahrát fotku
 

Suroviny

18 porce
    • 1
      hrnek kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      lžíce škrob kukuřičný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v míse a rozetřeme na plech, pekáč vyložený pečícím papírem a pečeme při 190 °C asi 15 minut, nebo až je to světle hnědé. Necháme vychladit a nalámeme na kousky. Abnormálně rychlé a děti to miluji.
2
Můžeme dělat i jednotlivé kokosky, kdy plnou lžičku směsi dáváme na plech a jemně přitlačíme na každý kopeček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana K. | 12. 4. 2006 08:39

    Dvě dávky najednou bylo málo, jen příště dám jen polovičku cukru, bylo to dost sladké.

  • Marsí | 11. 4. 2006 13:16

    luckymili...tak jsem to zkusila.....manžel prohlásil, že kokosové nejí....když to začalo vonět tak mi za zadkem nestáli jemn kocouři, ale i muž se synem...nakonec jsem si vlastním tělem obhájila tři kousky..no nic..vemu to ještě jednou..:o))mimoch. nakonec jsem to dělal z toho bramborového škro¨bu..fakt moc dobré a rychlé..díky za recept..

  • luckymili | 4. 4. 2006 21:11

    Ano, hrnkem je myšleno 250 ml. Cukr normální krupice.

  • Anonym | 4. 4. 2006 20:48

    Myslíte hrnek 250 a cukr mletý? Děkuji

  • luckymili | 4. 4. 2006 10:07

    Tak v tom neporadím, jedině se musí vyzkoušet, já zase používám na vše kukuřičný.

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:22

    luckymili...musí být ten škrob nutně kukuřičný...používám Solamyl ( je myslím bramborový) ?..předem díky za odpověď

  • luckymili | 4. 4. 2006 09:03

    Panáka rumu si dejte raději zvlášť. Tento recept je spíše určen pro okamžité sklidnění neposedných dětí. Kokosky jsou spíše suchší cukrovinka a děti rády křupají, i když to není zdravé na zuby, ale to není nic, co je s cukrem.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 4. 2006 07:34

    S rumem by to už ale nebylo pro děti:-)))

  • Misik | 3. 4. 2006 21:20

    Nie je tomoc suche ? a čo tak troška rumu ?

  • Alena Hanusová | 3. 4. 2006 14:00

    Mňam. Tak to musím vyzkoušet!

  • luckymili | 3. 4. 2006 13:48

    Je to hustá hmota, takže plech úplně stačí, pokud máte radší křupavější tak jako my, tak ji rozetřete v tenší vrstvě a je to také rychleji hotové. Jinak můžete dát v hrubší vrstvě, ale to už je potom lepší dělat jednotlivé kokosky.

  • jitka Mal. | 3. 4. 2006 13:25

    Tak tohle bych zkusila udělat dětem, kokos máme moc rádi, dává se to na velký plech nebo malý pekáček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kokos Škrob Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

Whiskey Sour - koktejl

Whiskey Sour - koktejl

Obalovaná česneková křidélka

Obalovaná česneková křidélka

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

109
Rajčatová polévka & sýrové minisendviče
Rajčatová polévka &…
54
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Marokánky
Marokánky
20
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Brzobohatý zůstal stát jako opařený: Rozsudek soudu mluví jasně

Brzobohatý zůstal stát jako opařený: Rozsudek soudu mluví jasně

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz První Ranní show po pohřbu: Slzy a zmatky kvůli odstranění fotky Hezuckého

První Ranní show po pohřbu: Slzy a zmatky kvůli odstranění fotky Hezuckého

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact