• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer
    • kečup - jemný
    • 1
      ks bobkový list
    • nové koření
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce s vodou dáme pokrájené (kdo chce proprané) zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem, přidáme bobkový list, nové koření a pepř a necháme vařit do měkka. Když je vše měkké, přidáme sůl. Na talíři podáváme se zakysanou smetanou.Toto množství je asi na 4-5 l polévky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborovo-ovocný strouhanec z Podkrkonoší

Bramborovo-ovocný strouhanec z…

Závin s uzeným masem z Podkrkonoší

Závin s uzeným masem z Podkrkonoší

Boršč III.

Boršč III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 10. 5. 2015 18:32

    Ten kečup neděsí jen vás a je to urážka boršče. Pochybuji, že v Podkrkonoší se něco takového vaří. Za pět a to bez diskuze :-$ .

  • MISSA | 21. 3. 2013 13:17

    A KDE JE CERVENA REPA VELKA CHYBA TO JE SKORO NAJDOLEZITEJSIE

  • Vendy | 11. 11. 2012 19:50

    děsí mě na tom ten kečup...a kam se poděla hlavní ingredience boršče červená řepa?

  • Ivana | 5. 2. 2012 12:51

    dobrý den, vařila jsem ho a je to opravdu dobrý a hlavně jednoduchý recept :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Kečup - jemný Kysané zelí Mrkev Nové koření Pepř mletý Petržel Sůl Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

46
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
39
Vynikající kuře na paprice
Vynikající kuře na…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Kuře na paprice
Kuře na paprice
23
Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem
Hovězí guláš s domácím…

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Zoufalé volání o pomoc! Ohledně Adamce se mluví o vraždě

Zoufalé volání o pomoc! Ohledně Adamce se mluví o vraždě

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Seriál Ratolesti začíná zostra drogami a Pšenička přiznal: Marihuana mně páchla!

Seriál Ratolesti začíná zostra drogami a Pšenička přiznal: Marihuana mně páchla!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Další doporučené recepty:

Jednoduché žampionové kari
Jednoduché žampionové kari
Jednoduchý  korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč -…
Jednoduchý grenadýrmarš
Jednoduchý grenadýrmarš
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact