• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 54
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika očištěné
    • 1
      kg rajčata
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • 0,50
      balení deko - přesypané přes cedník
    • 1
      kg uzenina kvalitní (žádné sojáčky!): kabanos, buřty, špekáčky...
    • sklenice - množství dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Omyté papriky zbavené semínek a stopek společně s rajčaty (můžou být i oloupaná) a česnekem pomeleme na masovém strojku. Vše dáme do hrnce, přisypeme Deko zbavené hořčičných semínek a pod poklicí dusíme cca 30 minut.
2
Na masovém strojku mezitím pomeleme i oloupanou kvalitní uzeninu, tu pak přidáme do zeleninové směsi, ještě vše společně krátce provaříme a směsí plníme čisté suché skleničky od přesnídávky nebo majolky, pevně je uzavřeme a sterilujeme v hrnci s vroucí vodou (voda do 3/4 skleniček, kterou necháme mírně probublávat) se dnem vyloženým utěrkou, přiklopené zhruba 15 minut. Po vyndání necháme skleničky zchladnout a uložíme je na suchém temném místě.
3
Toustové ragú používáme na osmažené topinky s česnekem, na tousty, jako paštiku... studené a na těstoviny (špagety, vřetena...) ohřáté, ty pak můžeme posypat ještě strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzeninové brambory s česnekem-zapékané

Uzeninové brambory s česnekem-zapékané

Uzeninové mističky s cibulkou

Uzeninové mističky s cibulkou

Knedlíkové nebo toustové kapsy

Knedlíkové nebo toustové kapsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ALAN GRULICH | 9. 4. 2017 07:03

    JAKOU JSTE POUŽILA PAPRIKU ČERVENOU NEBO ZELENOU

  • Róza | 17. 8. 2016 20:22

    Je to opravdu bezvadný recept. Když jsem ho ochutnala, připomnělo mi to jednu konzervu, kterou jsme si vždycky brávali na dovolenou, když jsme ještě jezdili stanovat. Dávali jsme si jí studenou na chleba i na kolínka a byla to dobrota :-) .

  • Alena Podrabská | 3. 8. 2016 16:59

    Výborný recept, který můžu z vlastní zkušenosti vřele doporučit. Na ragú jsem použila polský kabanos. Není tak tlustý jako polský salám a je velmi chutný a dobře okořeněný. Ještě včera jsme je zkusili na špagety a neměly chybu. Zbytek ragú ve skleničkách asi dlouho nevydrží.

  • Hana Slivoňová | 8. 8. 2015 09:18

    Včera jsem je dělala už podruhé. Jsou výborné a jako rychlá večeře budou určitě lepší něž koupená konzerva. Děkuji za recept, možná ještě nějakou tu skleničku udělám a podělím se s dětmi.

  • Hana Slivoňová | 8. 8. 2015 09:17

    Včera jsem je dělala už podruhé. Jsou výborné a jako rychlá večeře budou určitě lepší něž koupená konzerva. Děkuji za recept, možná ještě nějakou tu skleničku udělám a podělím se s dětmi.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zavařování & nakládání Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Ze zeleniny Pomazánky Zavařování a nakládání Slané Uzeniny Dušení Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek DeKo Paprika Rajčata Sklenice Uzenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotový nepečený dort

Piškotový nepečený dort

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový recept)

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

117
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Povidlové knedlíky…
53
Vepřové na pomerančích
Vepřové na pomerančích
44
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
31
Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
25
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s…
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché žampionové kari
Jednoduché žampionové kari
Jednoduchý  korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchý (nejen) rajský salát
  • Recepty.cz
  • Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact