• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá omáčka na špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá omáčka na špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g špagety
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 300
      g kečup - jemný
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme asi 3 litry osolené vody a přivedeme k varu. Mezitím v jiném hrnci smícháme kečup, olej, koření, nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Do vroucí vody vložíme špagety. Než se uvaří, pozvolna ohřejeme připravenou směs.
2
Podáváme posypané jemně nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbová omáčka jednoduchá

Houbová omáčka jednoduchá

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janek | 17. 4. 2016 14:35

    Je blbost mít hubu na spařenej jetel a kritizovat.

  • Anonym | 9. 1. 2016 15:52

    No vy jste gurmáni teda..kečup a točeňák, paráda :-$

  • Hanka | 10. 8. 2015 12:44

    Opravdu jednoduchý recept, jako nouzovka dobrý :-), no přítel by mne asi moc nepochválil. Cibulku zesklovatim na oleji, přidám uzeninu/točený salám, prolisovaný česnek, provensalský koření/občas grilovací, pepř/nejlépe kajenský a sůl, po chvíli zaliji vodou, zahustim protlakem/pyré, někdy přidám i majoránku.Hotovou směs naliji na uvařený špagety, posypu strouhaným sýrem a hotovo, kdo chce si dá i kečup ;-)

  • Karolína | 15. 6. 2015 15:46

    Jako rychlovka a nouzovka super :-))

  • Marek | 13. 5. 2015 07:54

    Bez kečupu ani ránu ... :-(

  • anonym | 23. 4. 2015 19:29

    Já tam přidala ještě šunku a bylo to eňo ňuňo. <3 <3 :-* :-)

  • Jan | 16. 4. 2015 17:48

    jako koření přidejte gulášové pak to nemá chybu :)

  • luky | 25. 2. 2014 19:44

    budu si jí teprve dělat ,ale myslím že to bude dobré::::::::)))))))) ;-) :-P :-[ :-\ =-O 8-) :-$ :-! O:-)

  • TGM | 20. 7. 2013 18:25

    :-$ To uvaří jen sebevrah!!!!!

  • Ivuska | 9. 7. 2013 11:49

    Místo kečupu jsem dala rajský protlak a přidala uvařený, tenký párek. Je to výborné. :-)

  • picheck | 23. 1. 2013 21:09

    ..a vy byste se na to možná někdy měl podívat...ono to jednodušší je většinou lepší

  • Maxík | 21. 6. 2012 20:41

    Sorry, ale opravdu kečup není ta pravá cesta zkuste rajčatový protlak, nebo pyré. Úplně jiná chuť.

  • Kajous | 5. 6. 2012 11:34

    Já si osmahnu na trošce oleje cibuli, přidám nadrobno nakrájený česnek, klidně celou palici.. Pak přidám mleté maso a přidám koření Italské bylinky. Počkám až je mleté hotové, zaliji kečupem, nejlépe domácím a zředím vodou ;-)

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:25

    Samo že nakonec sýr. A špagety vařím v hrnci plné vody a 2dl krve xD + sůl

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:21

    OMÁČKA : Jen orestuju dnešního poraženého bejčka s cibulkou a česnekem pak dám nakrájená rajčátka rozvařím a dodám kečup a chilly papričku na drobno xD. 8-)

  • Omáčka | 2. 5. 2011 20:58

    Moc si čuměl na Ano šéfe :-|

  • b8egt | 21. 2. 2011 11:35

    a tomuhle říkáte vaření? 300g kečupu jste se zbláznili..to neni vaření ale přemísťování surovin

  • kikit | 8. 1. 2011 11:58

    bylo to vynikající

  • Milan a Lenka Ugrinovi | 28. 12. 2007 12:34

    nejlepší recept je uvařit špagety, na pánvičce osmahnout na kostičky nakrájený měký salám (Junior) když uš je skoro hotový tak tam přilejt ketchup zamíchat a může se podávat

  • Ilona Cooper | 12. 10. 2007 14:40

    Souhlasim s matyskem,taky to tak delam,nejdriv zesklovatet na oleji cibulku a taky trosku osmazit tu uzeninu,potom ostatni prisady.Taky si myslim ze je to chutnejsi nez jenom vsechno ohrat,ale zase to trosku dyl trva :-)

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Mates | 28. 6. 2007 13:18

    Vynikající. Dal jsem tam ještě asi 15 dkg šunky nakrájené na malinké části.

  • Simča Sládková | 9. 11. 2006 16:37

    Pokud já vím, tak prostým vařením česnek nezhořkne (viz mnoho jídel, ve kterých se česnek vaří - česnečka, houbová praženice, špenát a pod). Česnek ale snadno zhořkne, když ho chceme osmahnout na tuku a přichytíme (připálíme) ho. Pak velmi snadno chytí nahořklou chuť....

  • Vladimíra Smékalová | 9. 11. 2006 11:11

    taky je to jenom jednoduchá omáčka a syrová cibule je taky dobrá. Může to být zajimavé, zrovna to vařím. Kdo to ještě nezkusil, tak nemůže vědět jaký to je. Vařit se dá všelijak, jsem kuchařka a česnek nemůže zhořknout. To je můj názor

  • denisa | 28. 7. 2006 09:02

    Teď dovařuji,jelikož rodiče nejsou doma,tak jsem se na to vrhla sama.Udělala jsem to podle matysek82 děkuji,za Váš příspěvek jinak by to určitě nebylo takové jaké to je.Cibulku jsem restovala na olivovém oleji a přidala kečup a koření přesně jak uvádí matysek82.Díkys Hodnotím původní recept za 3 a ten nový za 1.

  • Michal Pöpprle | 18. 7. 2006 13:18

    Dělal jsem poprvé špagety. Tento návod je nejjednodušší a špagety jsou výborné.

  • Anonym | 7. 2. 2006 14:44

    Jednoduché

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 13:22

    no ale já si myslím,že ohřát neni asi to pravý ořechový.........protože ohřát syrovou cibuli......:-((.....no nevim.Lepší je jí zesklovatět a postupně přidávat ingredience a ta uzenina je tam výborná a ta je taky lepší trochu osmažená,než jen dušená nebo ohřatá.Ale je to jen můj názor:-)

  • Jana z VM | 11. 4. 2005 12:19

    V receptu je to přesně napsáno. Cituji : "Než se uvaří, pozvolna o h ř e j e m e připravenou směs."

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 11:22

    Pan Pospíšil napsal postup hodně jednodušše.........nejdříve se na oleji nechá zesklovatět cibulka,pak přidáme kečup, koření..............a až ke konci česnek a už nevaříme,jinak by zhořkl.........dát na špagety a posypat sýrem........já osobně na cibulce ještě orestuju na kostičky uzeninu.......je to rychlé a chutné:-)

  • monika baláková | 11. 4. 2005 10:28

    ja se chci zeptat to ti přisady na omáčku se taky vaří?Vy ste to tam neuved.Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Špagety
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Pepř mletý Rostlinný olej Špagety Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Muffiny po belgicku

Muffiny po belgicku

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

51
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
48
Bešamel
Bešamel
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
26
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Jednoduchá ovocná bublanina
Jednoduchá ovocná bublanina
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact