• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá cuketa s česnekovo-jogurtovým přelivem
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá cuketa s česnekovo-jogurtovým přelivem

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá cuketa s česnekovo-jogurtovým přelivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 3
      stroužek česnek
    • sůl
    • hladká mouka
    • olej
    • bílý jogurt

Postup přípravy receptu

1
Neoloupanou cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka, posolíme a necháme asi 15 minut odležet. Slejeme vodu z cuket a lehce obalíme každé kolečko z obou stran hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme olej (doporučuji olivový - není to ale nutné, výborné jsou i na slunečnicovém atp.) a kolečka z obou stran krátce osmažíme. V misce si připravíme dresink, který získáme z bíleho jogurtu a rozdrcených 4 stroužků česneku. Po dosmažení přelijeme cukety jogurtem.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo i samotné jako předkrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…

Pečené česnekovo-houbové koleno

Pečené česnekovo-houbové koleno

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mysalin | 22. 2. 2011 13:26

    Znám to s lilkem. Postup je úplně stejný.

  • Di - | 24. 1. 2009 10:39

    Marie: Je to samozřejmě otázka rozdílných chutí - právě to nahnědlé nám chutná, zvykli jsme si na to v restauraci v Chorvatsku.

  • Marie Bartošová | 23. 1. 2009 19:10

    Di : jednou jsem nemela po ruce mouku a cuekty byly tak zvlastne nahnedle a ne tak dobre jako obvykle... pepr zkusim, dekuji

  • Jarka O. | 29. 12. 2008 18:11

    Doporučuju do dresinku přidat nějakou bylinku, vynikající je tymián, pažitka, oregano.

  • Di - | 29. 12. 2008 18:07

    Přesně tak to léta dělám a je to skvělé jídlo. Poslední dobou už cuketu neobaluji v mouce a opékám ji "holou" na grileru (vroubkovaná pánev), jen ji osuším. Také doporučuji olivový olej a po opečení trochu posypat drceným pepřem (může být barevný).

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Červenec Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Cuketa Hladká mouka Olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Kávovo-šlehačková bábovka

Kávovo-šlehačková bábovka

Maďarská variace

Maďarská variace

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

287
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
150
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
109
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
75
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá cuketa s česnekovo-jogurtovým přelivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact