• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Játrový nákyp

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g drůbeží játra
    • 1
      ks šlehačka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Játra rozmixujeme, vše smícháme. Dáme péci do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme velmi pomalu, asi 40 minut při 200 °C.
2
Jako teplé můžeme jíst s bramborem, či studené jako játrovou paštiku s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s kompotem

Rýžový nákyp s kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Klimesova | 5. 7. 2006 12:11

    Dekuji za upresneni Marsi, do receptu pouzivame drubezi jatra a vse se pece opravdu pozvolnu. Nechte si chutnat:-]

  • Airan | 30. 5. 2006 12:30

    Marsi, dekuji za vysvetleni, mne se ta teplota na tu dobu nejak nezdala:-)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 30. 5. 2006 10:25

    JÁ JI DĚLÁVÁM TAKY ALE PEČU JI V TROUBĚ VE VODNÍ LÁZNI.

  • Marie Horáková | 30. 5. 2006 09:56

    Téměř totožný recept je zde uveden pod názven Falešná husí játra a tam se jedná a vepřová, ale proč nezkusit i s drůbežími.

  • Marsí | 30. 5. 2006 09:41

    p.Airan...mám stejný recept pod názvem" Domácí játrová paštika"..není zde uveřejněn...takže si dovolím odpovědět za autora:dle toho mého receptu se jedná o drůbeží játra ( v mém receptu je jich 500 g). Ta paštika se opravdu peče "pomalu"...aby se dobře propekla a nespálila.Vkládám ji do středně vyhřáté trouby a peču od oka 45 minut na "malé grady" jak píšete a před koncem trochu přidám.

  • Airan | 29. 5. 2006 13:52

    Verim ze je to muze byt moc dobre:-) Jen me zarazi to "peceni pomalu" - aspon ja to chapu jako dlouho a na male grady, tady je to 200°? Jinak recept se mi libi, jatra jednou za cas vitam:-) Jeste otazka, jedna se o veprova jatra?

  • Alena Tarabová | 29. 5. 2006 13:48

    Tak to vypadá lákavě. Vyzkouším. Zajímalo by mě kdo je takový mlsoun.Dám vědět jak chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Košíčky z listového těsta

Košíčky z listového těsta

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Makovec

Makovec

Dýňová polévka.......Danča

Dýňová polévka.......Danča

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

20 minut
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

192
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
95
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
75
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
70
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
64
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně

Zajímavé články

5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
AHA.cz Zadlužená Gajerová se obrací na soud: Z herečky květinářkou

Zadlužená Gajerová se obrací na soud: Z herečky květinářkou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nejlepší boty na přechodné období pro dvacítky i ženy 60+? Vsaďte na tyto!

Nejlepší boty na přechodné období pro dvacítky i ženy 60+? Vsaďte na tyto!

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Třetí díl Hell’s Kitchen plný emocí: Romantika a nový slavný účastník!

Třetí díl Hell’s Kitchen plný emocí: Romantika a nový slavný účastník!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Která znamení zvěrokruhu trpí obžerstvím a kdo si pečlivě hlídá jídelníček?

Která znamení zvěrokruhu trpí obžerstvím a kdo si pečlivě hlídá jídelníček?

  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact