• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Játrový nákyp

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g drůbeží játra
    • 1
      ks šlehačka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Játra rozmixujeme, vše smícháme. Dáme péci do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme velmi pomalu, asi 40 minut při 200 °C.
2
Jako teplé můžeme jíst s bramborem, či studené jako játrovou paštiku s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s kompotem

Rýžový nákyp s kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Klimesova | 5. 7. 2006 12:11

    Dekuji za upresneni Marsi, do receptu pouzivame drubezi jatra a vse se pece opravdu pozvolnu. Nechte si chutnat:-]

  • Airan | 30. 5. 2006 12:30

    Marsi, dekuji za vysvetleni, mne se ta teplota na tu dobu nejak nezdala:-)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 30. 5. 2006 10:25

    JÁ JI DĚLÁVÁM TAKY ALE PEČU JI V TROUBĚ VE VODNÍ LÁZNI.

  • Marie Horáková | 30. 5. 2006 09:56

    Téměř totožný recept je zde uveden pod názven Falešná husí játra a tam se jedná a vepřová, ale proč nezkusit i s drůbežími.

  • Marsí | 30. 5. 2006 09:41

    p.Airan...mám stejný recept pod názvem" Domácí játrová paštika"..není zde uveřejněn...takže si dovolím odpovědět za autora:dle toho mého receptu se jedná o drůbeží játra ( v mém receptu je jich 500 g). Ta paštika se opravdu peče "pomalu"...aby se dobře propekla a nespálila.Vkládám ji do středně vyhřáté trouby a peču od oka 45 minut na "malé grady" jak píšete a před koncem trochu přidám.

  • Airan | 29. 5. 2006 13:52

    Verim ze je to muze byt moc dobre:-) Jen me zarazi to "peceni pomalu" - aspon ja to chapu jako dlouho a na male grady, tady je to 200°? Jinak recept se mi libi, jatra jednou za cas vitam:-) Jeste otazka, jedna se o veprova jatra?

  • Alena Tarabová | 29. 5. 2006 13:48

    Tak to vypadá lákavě. Vyzkouším. Zajímalo by mě kdo je takový mlsoun.Dám vědět jak chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Domácí krtkův dort

Domácí krtkův dort

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

177
Dýňová tortila
Dýňová tortila
136
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
99
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
93
Máslové řízky
Máslové řízky
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact