• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Játrový nákyp

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g drůbeží játra
    • 1
      ks šlehačka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Játra rozmixujeme, vše smícháme. Dáme péci do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme velmi pomalu, asi 40 minut při 200 °C.
2
Jako teplé můžeme jíst s bramborem, či studené jako játrovou paštiku s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s kompotem

Rýžový nákyp s kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Klimesova | 5. 7. 2006 12:11

    Dekuji za upresneni Marsi, do receptu pouzivame drubezi jatra a vse se pece opravdu pozvolnu. Nechte si chutnat:-]

  • Airan | 30. 5. 2006 12:30

    Marsi, dekuji za vysvetleni, mne se ta teplota na tu dobu nejak nezdala:-)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 30. 5. 2006 10:25

    JÁ JI DĚLÁVÁM TAKY ALE PEČU JI V TROUBĚ VE VODNÍ LÁZNI.

  • Marie Horáková | 30. 5. 2006 09:56

    Téměř totožný recept je zde uveden pod názven Falešná husí játra a tam se jedná a vepřová, ale proč nezkusit i s drůbežími.

  • Marsí | 30. 5. 2006 09:41

    p.Airan...mám stejný recept pod názvem" Domácí játrová paštika"..není zde uveřejněn...takže si dovolím odpovědět za autora:dle toho mého receptu se jedná o drůbeží játra ( v mém receptu je jich 500 g). Ta paštika se opravdu peče "pomalu"...aby se dobře propekla a nespálila.Vkládám ji do středně vyhřáté trouby a peču od oka 45 minut na "malé grady" jak píšete a před koncem trochu přidám.

  • Airan | 29. 5. 2006 13:52

    Verim ze je to muze byt moc dobre:-) Jen me zarazi to "peceni pomalu" - aspon ja to chapu jako dlouho a na male grady, tady je to 200°? Jinak recept se mi libi, jatra jednou za cas vitam:-) Jeste otazka, jedna se o veprova jatra?

  • Alena Tarabová | 29. 5. 2006 13:48

    Tak to vypadá lákavě. Vyzkouším. Zajímalo by mě kdo je takový mlsoun.Dám vědět jak chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

47
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
24
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
24
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
20
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Rajský salát (nejen) s…
20
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Manžel Ewy Farne Martin Chobot: Návrat do světa showbyznysu! S podporou od Klusové!

Manžel Ewy Farne Martin Chobot: Návrat do světa showbyznysu! S podporou od Klusové!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact