• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g špecle - polotovar
    • 300
      g játra dle chuti: králičí, drůbeží, vepřová...
    • 300
      g anglická slanina nebo váhalova, moravská...
    • 3
      ks cibule velké
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje si osmažíme na nudličky pokrájená očištěná játra. Po osmažení jater přidáme pokrájenou slaninu a půlměsíčky cibule a smažíme do změknutí cibule. Pak směs osolíme a opepříme a ochutit můžeme i troškou sojové omáčky. Během přípravy játrové směsi si uvaříme špecle dle návodu v osolené vodě, po uvaření je scedíme, smícháme s játrovou směsí a podáváme.
2
Směs můžeme ochutit i tymiánem nebo majoránkou.
3
Místo špeclí můžeme použít i gnocchi a játra volíme dle vlastního výběru. Já zvolil králičí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lasanda | 12. 4. 2017 07:30

    Výborné-akorát špecle přidám přímo k játrové směsí a cca 5 min prohřeji.(zase o jeden špinavý hrnec méně ;-) ) a trochu vody a energie ušetřeno. ;-)

  • Lucie | 16. 1. 2017 14:37

    Skvělé!

  • Lenča | 27. 1. 2016 18:44

    Výborné jídlo :-* Špecle jsem dělala poprvé a chutnali mi tolik, že budu připravovat víckrát a játra ty k nim byly super.

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Ludvíková | 15. 1. 2015 17:15

    Výborná kombinace těstovin a jater. Můj muž na těstoviny není, ale se špeclema játra slupl jako malinu a já také.

  • iw | 14. 11. 2014 14:20

    Rychlé a dobré :-)

  • iw | 14. 11. 2014 14:19

    Rychlé a dobré :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Špecle Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Ginger Beer - zázvorová limonáda

Ginger Beer - zázvorová limonáda

Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

43
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Jablečná buchta
Jablečná buchta
27
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špízy
Játrové špízy
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Játrovková pomazánka
Játrovková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact