• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g špecle - polotovar
    • 300
      g játra dle chuti: králičí, drůbeží, vepřová...
    • 300
      g anglická slanina nebo váhalova, moravská...
    • 3
      ks cibule velké
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje si osmažíme na nudličky pokrájená očištěná játra. Po osmažení jater přidáme pokrájenou slaninu a půlměsíčky cibule a smažíme do změknutí cibule. Pak směs osolíme a opepříme a ochutit můžeme i troškou sojové omáčky. Během přípravy játrové směsi si uvaříme špecle dle návodu v osolené vodě, po uvaření je scedíme, smícháme s játrovou směsí a podáváme.
2
Směs můžeme ochutit i tymiánem nebo majoránkou.
3
Místo špeclí můžeme použít i gnocchi a játra volíme dle vlastního výběru. Já zvolil králičí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lasanda | 12. 4. 2017 07:30

    Výborné-akorát špecle přidám přímo k játrové směsí a cca 5 min prohřeji.(zase o jeden špinavý hrnec méně ;-) ) a trochu vody a energie ušetřeno. ;-)

  • Lucie | 16. 1. 2017 14:37

    Skvělé!

  • Lenča | 27. 1. 2016 18:44

    Výborné jídlo :-* Špecle jsem dělala poprvé a chutnali mi tolik, že budu připravovat víckrát a játra ty k nim byly super.

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Ludvíková | 15. 1. 2015 17:15

    Výborná kombinace těstovin a jater. Můj muž na těstoviny není, ale se špeclema játra slupl jako malinu a já také.

  • iw | 14. 11. 2014 14:20

    Rychlé a dobré :-)

  • iw | 14. 11. 2014 14:19

    Rychlé a dobré :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Špecle Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med II.

Pampeliškový med II.

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Boloňské brambory

Boloňské brambory

Afrika řezy

Afrika řezy

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Kuře pečené na medu a citronu

Kuře pečené na medu a citronu

Mrkvové lívanečky

Mrkvové lívanečky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

51
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
34
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
25
Jablečná buchta
Jablečná buchta
24
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
21
Čevabčiči
Čevabčiči

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špízy
Játrové špízy
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Játrovková pomazánka
Játrovková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact