• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g špecle - polotovar
    • 300
      g játra dle chuti: králičí, drůbeží, vepřová...
    • 300
      g anglická slanina nebo váhalova, moravská...
    • 3
      ks cibule velké
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje si osmažíme na nudličky pokrájená očištěná játra. Po osmažení jater přidáme pokrájenou slaninu a půlměsíčky cibule a smažíme do změknutí cibule. Pak směs osolíme a opepříme a ochutit můžeme i troškou sojové omáčky. Během přípravy játrové směsi si uvaříme špecle dle návodu v osolené vodě, po uvaření je scedíme, smícháme s játrovou směsí a podáváme.
2
Směs můžeme ochutit i tymiánem nebo majoránkou.
3
Místo špeclí můžeme použít i gnocchi a játra volíme dle vlastního výběru. Já zvolil králičí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lasanda | 12. 4. 2017 07:30

    Výborné-akorát špecle přidám přímo k játrové směsí a cca 5 min prohřeji.(zase o jeden špinavý hrnec méně ;-) ) a trochu vody a energie ušetřeno. ;-)

  • Lucie | 16. 1. 2017 14:37

    Skvělé!

  • Lenča | 27. 1. 2016 18:44

    Výborné jídlo :-* Špecle jsem dělala poprvé a chutnali mi tolik, že budu připravovat víckrát a játra ty k nim byly super.

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Ludvíková | 15. 1. 2015 17:15

    Výborná kombinace těstovin a jater. Můj muž na těstoviny není, ale se špeclema játra slupl jako malinu a já také.

  • iw | 14. 11. 2014 14:20

    Rychlé a dobré :-)

  • iw | 14. 11. 2014 14:19

    Rychlé a dobré :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Špecle Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Výborné koláčky

Výborné koláčky

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

60
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
58
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč
44
Harissa pasta
Harissa pasta
40
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo po našem
32
Brusinková vodka
Brusinková vodka

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špízy
Játrové špízy
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Játrovková pomazánka
Játrovková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact