• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
Napište svůj komentář k receptu

Játrové knedlíčky od Bohdalky

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g játra
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      ks houska bez kůrky
    • 0,50
      ks cibule
    • 1
      ks česnek stroužek
    • petrželka
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku, petrželku, játra a rozmočenou housku promícháme. Přidáme vejce, všechny ostatní přísady, dobře promícháme a nakonec přidáme strouhanku. Necháme chvíli ustát, pak děláme malé knedlíčky, které vaříme v polévce asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 21. 12. 2013 11:40

    Dělala jsem loni poprvé na Vánoce a letos budu znova. Jsou to zaručeně nejluxusnější játrové knedlíčky, co jsem kdy měla. Doufám, že se letos zase povedou ;-) !!!

  • kutyč | 17. 2. 2013 08:48

    Přidával jsem dost strouhanky, protože se pořád lepily a nešly vykoulet. Myslím, že by se nemuselo dávat tolik másla.

  • kristaaaaa | 13. 12. 2011 22:29

    Nejlepsi knedlicky na svete! Vsem moc chutnaji.

  • lejla | 28. 5. 2011 17:51

    Dělám leta knedliky od oka .Umelu jatra,přidám vejce,česnek,pepř,majoranku,malinko hladke mouky a zbytek dětskě krupičky,ta vám nabobtna a pak jen malou lžičkou dělate noky do polevky.Musite nechat chvili uležet,aby ta krupička nabobtnala. Vnučky niluji. 8-) 8-) 8-)

  • Benďa | 22. 2. 2011 08:41

    To hodnocení nechápu :-\ !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 12. 2010 16:47

    Chuťově velmi dobré,ale měly snahu se rozvářet... .Dával jsem je do kaldounu,takže to tak moc nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Játra Majoránka Máslo Pepř mletý Petrželka Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Chřest na másle

Chřest na másle

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

307
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
38
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
24
Švestková nutela
Švestková nutela
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Játrové špízy
Játrové špízy
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact