• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
Napište svůj komentář k receptu

Játrové knedlíčky od Bohdalky

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g játra
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      ks houska bez kůrky
    • 0,50
      ks cibule
    • 1
      ks česnek stroužek
    • petrželka
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku, petrželku, játra a rozmočenou housku promícháme. Přidáme vejce, všechny ostatní přísady, dobře promícháme a nakonec přidáme strouhanku. Necháme chvíli ustát, pak děláme malé knedlíčky, které vaříme v polévce asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 21. 12. 2013 11:40

    Dělala jsem loni poprvé na Vánoce a letos budu znova. Jsou to zaručeně nejluxusnější játrové knedlíčky, co jsem kdy měla. Doufám, že se letos zase povedou ;-) !!!

  • kutyč | 17. 2. 2013 08:48

    Přidával jsem dost strouhanky, protože se pořád lepily a nešly vykoulet. Myslím, že by se nemuselo dávat tolik másla.

  • kristaaaaa | 13. 12. 2011 22:29

    Nejlepsi knedlicky na svete! Vsem moc chutnaji.

  • lejla | 28. 5. 2011 17:51

    Dělám leta knedliky od oka .Umelu jatra,přidám vejce,česnek,pepř,majoranku,malinko hladke mouky a zbytek dětskě krupičky,ta vám nabobtna a pak jen malou lžičkou dělate noky do polevky.Musite nechat chvili uležet,aby ta krupička nabobtnala. Vnučky niluji. 8-) 8-) 8-)

  • Benďa | 22. 2. 2011 08:41

    To hodnocení nechápu :-\ !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 12. 2010 16:47

    Chuťově velmi dobré,ale měly snahu se rozvářet... .Dával jsem je do kaldounu,takže to tak moc nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Játra Majoránka Máslo Pepř mletý Petrželka Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pepřový dip

Pepřový dip

Mrkvánky

Mrkvánky

Veganský indický sójový guláš

Veganský indický sójový guláš

"Dospělácké" řezy

"Dospělácké" řezy

Rebarborový koláč s pudingem

Rebarborový koláč s pudingem

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Dukátové buchtičky s krémem

Dukátové buchtičky s krémem

Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou

Salát z grilované červené řepy s…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

68
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
56
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
45
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
33
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
32
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ornella Koktová (32) s manželem Josefem (68): Trapas při sexu na veřejnosti!

Ornella Koktová (32) s manželem Josefem (68): Trapas při sexu na veřejnosti!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Játrové špízy
Játrové špízy
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact