• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika IV.
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika IV.

autor: j.g
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová játra 1/2 kg
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 200
      g slanina
    • koření na paštiky
    • cibule
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Bůček uvaříme v min. množství vody, do které přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín, trošku koření na paštiku. Připravíme si plechovou vaničku nebo srnčí hřbet, který vyložíme plátky slaniny. Když je bůček dostatečně měkký, vyndáme ho a na 5 min. vhodíme na kousky nakrájená játra. Vyjmeme a necháme vychladit. Vše pomeleme na elektrickém robotu na co nejemnější kaši, ředíme podle potřeby scezeným vývarem z bůčku. Hotovou kaši nalejeme do připravené formy, zakryjeme alobalem a necháme ve vyhřáté troubě 25 min. při 250 °C zapéct. Po vychladnutí vyklopíme paštiku z formy a zabalíme do alobalu a dáme do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Růžek - Švédsko | 28. 11. 2012 17:55

    Pokud máte blízko do Prahy tak si zajděte ke kořenářce "U Salvadora", která má všechna koření světa. http://www.nelso.cz/cz/place/1419/ zdraví Petr Růžek, Göteborg

  • MILAN | 16. 1. 2012 10:15

    http://www.svetkoreni.cz/cz/nabidka/koreni-mikes/koreni-smesi/pastika-100-g-mk-sitem.html

  • Květa | 23. 4. 2008 16:46

    Mám podobný vyzkoušený recept z 1/2 kg jater a 1 kg bůčku a rozpis paštikového koření je tento: 20 zrnek pepře, 10 zrnek nového koření, snítka fenyklu, 1 bobkový list, kousek zázvoru, kousek muškátového oříšku, případně 3 hřebíčky - utlouct ve hmoždíři. Omlouvám se za neuvedení množství muškátu a zázvoru, ale asi "přiměřeně."

  • Di | 23. 4. 2008 10:55

    Já dělám podobnou pomazánku z pečeného bůčku a drůběžích jater (viz Jednoduchá domáci paštika) a kořením pepřem, zázvorem a muškátovým oříškem, kmín dávám na bůček, když se peče. Pokud přidám čenesk, má to více chuť prejtu.

  • Jan Gallischek | 23. 4. 2008 08:54

    Do této paštiky jsem přidal kořenící přípravek na mletá masa, protože jsem nic jiného doma neměl.Podle mého názoru je jedno, které koření se tam dá. Jde o různou obměnu jako je bazalka, oregano, mandle atd.Budu rád, když mi napíšete zda Vám chutnala. Rodina se na ní vrhla že na mě skoro nezbylo. Přeji krásný den a dobrou chuť

  • Ivana Přikrylová | 21. 4. 2008 11:50

    Která firma vyrábí kořeníci směs na paštiku? Případně jaké koření by měla obsahovat, děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Paštiky a rillettes
Maso Vepřové Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Vaření Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Koření na paštiky Slanina Sůl Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

22
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Svařák
Svařák
18
Bramborový guláš
Bramborový guláš
17
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku  zničila vojna!

Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku zničila vojna!

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Havlová (72) vypadá fantasticky: Zázračně omládla! Co za tím stojí?

Havlová (72) vypadá fantasticky: Zázračně omládla! Co za tím stojí?

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Další doporučené recepty:

Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová paštika na pomerančích
Játrová paštika na pomerančích
Játrová směs se zeleninou
Játrová směs se zeleninou
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact