• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg játra drůbeží
    • 1
      sklenice sádlo
    • 700
      g cibule
    • 500
      g cuketa
    • 500
      g paprika
    • 500
      g rajčata
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      balíček deko
    • 1
      lžička koření do mletého masa
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly. Potom přidáme všechnu zeleninu pokrájenou na kousky, koření a deko a dáme do trouby asi na 45 min. péct. Nejdříve pečeme zakryté (asi 20 min.) potom odkryté, aby se odpařila voda. Po dopečení pomeleme na masovém strojku, dáme do skleniček a zavařujeme 45 min. na 100 °C. Pokud máte zahrádku, tak vás tato paštika vyjde hodně levně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andulka | 23. 10. 2006 13:32

    Tak sem to skusila i bez Deka, dopadlo to docela k spokojenosti, pristi rok urcite zopakujeme. Diky za prima napad.

  • Andulka | 20. 10. 2006 12:57

    Pani Bohumilo, prosim jakou funkci tam ma to Deko? Je tam kvuli chuti, kvuli konzervaci? Rada bych na tohle spotrebovala posledni zeleninu kterou sem zachranila pred prvnim mrazikem a to Deko mi tam moc nesedi. Diky za odpoved.

  • Věra | 20. 10. 2006 07:52

    Písi si : Koupit 1 kg jater !!! a hurá do toho...už se těším díky předem za recept :-))

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 19. 10. 2006 13:32

    Zdeničko, jsem moc ráda,že vám chutnalo.Jak jste sama poznala,žádné moc velké chystání a výsledek je působivý,my ženské si musíme umět vyšetřit čas i při vaření. :)

  • Zdena z JM | 9. 10. 2006 06:27

    Je opravdu vynikající.Kupované paštiky se k ní nedají vůbec přirovnat.Velice snadná příprava.Ani jsem se se zeleninou moc nekrájela. Papriky na půlky,rajčata na půlky a cibuli na čtvrtky.Játra jsem nekrájela vůbec.Ono se to všechno krásně rozdusí a pak namixuje.Budu vyrábět ještě z jedné dávky.Dávám 1.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 13:03

    Paní Jano nic se neděje.Já si osobně myslím,že sádlem se nic neskazí.Takový řízek na sádle je pro mne největší pochoutka.Sádla není nikdy dost jak na jídlo tak na škaredé odřeniny.Mám zkušenosti.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 12:24

    Omlouvám se,já jsem myslela tu čtvrtkilovou.Nechtěla jsem napsat 500g.Určitě to bude dobré:o)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:46

    Sádlo tvoří v této paštice pojidlo pokud ho tam dáte více tak je více tužší ale skvělá.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:43

    Já dávám 1 celou vaničku ale pokud máte ráda mastnější můžete přidat.Vanička má obsah 250g.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 10:26

    Myslím,že autorka myslí tu 500g vaničku škvařeného sádla.Aspoň já bych ji tam dala..o)

  • Zdena z JM | 8. 8. 2006 09:28

    Zahrádku doma mám,ale velké jedlíky ne.Přesto to vyzkouším.Vypadá to zajímavě.V tom množství různých toustových pomazánek a různých omáček ze zeleniny je tohle trochu změna.Akorát nevím jaké množství sádla.Můžete,prosím upřesnit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zavařování & nakládání
Maso Chuťovky Ostatní Pomazánky Zavařování a nakládání Drůbeží Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa DeKo Grilovací koření Játra Koření Paprika Pepř mletý Rajčata Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené banány

Smažené banány

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

55
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
28
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
25
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
25
Švestková povidla
Švestková povidla
24
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Těhotná moderátorka Ochotská: Opulentní odhalení pohlaví miminka!

Těhotná moderátorka Ochotská: Opulentní odhalení pohlaví miminka!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact