• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
Napište svůj komentář k receptu

Játrová čína

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,50
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka žilková | 17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková | 29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana | 27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona | 27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja | 27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Cuketa Drůbeží játra Drůbeží vývar Hořčice plnotučná Kečup - jemný Koření - Čína Maggi Nakládaná kukuřice Olej Rostlinný olej Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Vařené mušle

Vařené mušle

Koláček z pohanky

Koláček z pohanky

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

132
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
125
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
43
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo…
37
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz S rakovinou bojující Laďka Něrgešová: Odhodila paruku! Přímo ve vysílání…

S rakovinou bojující Laďka Něrgešová: Odhodila paruku! Přímo ve vysílání…

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact