• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
Napište svůj komentář k receptu

Játrová čína

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,50
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka žilková | 17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková | 29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana | 27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona | 27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja | 27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Cuketa Drůbeží játra Drůbeží vývar Hořčice plnotučná Kečup - jemný Koření - Čína Maggi Nakládaná kukuřice Olej Rostlinný olej Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Malý korpus

Malý korpus

Smažený máslový celer

Smažený máslový celer

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Ochucené majonézy

Ochucené majonézy

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

89
Dýňová tortila
Dýňová tortila
55
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Ex-misska Čerešňáková ukázala poporodní tělo: Pár kilo nahoře, přiznala bez obalu

Ex-misska Čerešňáková ukázala poporodní tělo: Pár kilo nahoře, přiznala bez obalu

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact