• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
Napište svůj komentář k receptu

Játrová čína

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,50
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka žilková | 17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková | 29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana | 27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona | 27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja | 27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Cuketa Drůbeží játra Drůbeží vývar Hořčice plnotučná Kečup - jemný Koření - Čína Maggi Nakládaná kukuřice Olej Rostlinný olej Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový závin

Tvarohový závin

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

240
Dýňová tortila
Dýňová tortila
148
Máslové řízky
Máslové řízky
123
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
40
Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf
Fazolový guláš (nejen) s…
28
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact