• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Játra v sýrové omáčce

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v sýrové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g játra drůbeží
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g tavený sýr např. Lipno s Nivou - má výraznější chuť
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na kousky, mrkev na nudličky, cibuli a slaninu na kostičky. Na lžíci oleje nebo sádla dáme opražit cibuli a slaninu. Přidáme játra a mrkev. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem a kari kořením. Pokud je šťáva vydušená, přilejeme trochu vody, abychom měli dostatek omáčky. Přidáme tavený sýr a necháme jej rozpustit. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová játra ve vinné omáčce

Vepřová játra ve vinné omáčce

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 11. 2013 15:48

    Chutná úprava jater, relativně rychle hotovo, jako oběd pro všední den doporučuji.

  • eva peterková | 6. 1. 2009 20:45

    Výborné!!!!Dělala jsem více šťávy a podávala s rýží.

  • Antonín siuda mgr | 26. 1. 2008 09:56

    Evropa za plotnou Nepovšiml jsem si, že by tento specifický aspekt poevropšťování byl ve významném záběru dnešní publicistiky, která každodenně pobývá u všelijakých evropských témat. Proto několik řádků na dané téma: „Obžerství zahubilo více lidí než meč“ praví jedna antická moudrost. „Jídlo je počestná rozkoš těla“, tolik v protikladu říká moudrost středověká. V obou rčeních je uložená tisíciletá zkušenost lidí s jídlem. Nuzák, dostane-li se k soustu, nebo nedej Bůh do pánského stavu, nejen strhá koně, jak si povšiml už Shakespeare, ale nezřízenou žravostí strhá svůj břich a poškodí si útroby. Máme ještě v živé paměti žranice totalitních mocipánů. Vznikaly pak humorné situace jako ta, kdy na tribunách při pění internacionály, zatahujíce panděra, zpívali pupkatí tajemníci i tu pasáž v níž se nabádá: „již vzhůru všichni, již hlad zhnět“:Počestnou rozkoší těla je jídlo těm, kteří znají míru, umějí z přijímání živin učinit estetickou záležitost.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:03

    Skvělá obměna jídla z jater. Příjemná chuť,jen se po ní zaprášilo.Brzo udělám zase.

  • Jana Králová | 26. 11. 2006 01:00

    Je to moc dobré ,udělám to jako překvapení pro návštěvu,prostě super...

  • Dáša Daňková | 25. 11. 2006 20:30

    Dobrý večerMusím říci, že jsem také jedla na směsi HALALI jako paní ELA a bylo vynikající

  • ELA | 21. 11. 2006 13:11

    jedla jsem připravené na směsi "Halali" - vynikající!!!

  • Alena | 20. 11. 2006 10:55

    Tak jsem to v sobotu vyzkoušela, a moc nám to s manželem chutnalo, měli jsme to s rýži. Doporučuji, je to mňamka.

  • Aninka | 19. 11. 2006 09:39

    To je moc dobrý jídlo, vyzkoušejte, pokud máte rádi játra.

  • Adela Kmoníčková | 16. 11. 2006 19:19

    Dnes jsem zkusial uvařit.Je to rychlé,ale klasika je asi nejlepší.

  • Jana | 14. 11. 2006 11:32

    Zkusím...já tedy dělám játra jako na guláš a dokonce to jí i můj kamarád, který jinak játra nerad :-)) A hlavně nesmí být moc na jemno - zprotiveno ze školní jídelny...

  • Maruš | 3. 10. 2006 13:05

    Dobrý receptík,zase trochu jiný,játra bych mohla dnes a denně.Ale nejraději mám s topinkou,tak vyzkouším.Dík za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Vnitřnosti Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Kari Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Cibulová polévka podle Marušky

Cibulová polévka podle Marušky

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

105
Výborný dresing
Výborný dresing
82
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
77
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
76
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
70
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact