• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Játra v alobalu

autor: kamilio
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová játra
    • 150
      g slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      rostlinný olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Z alobalu utrhneme 4 čtverce asi 30 cm dlouhé. Každý přeložíme na polovinu a zase ho otevřeme. Na polovinu alobalu ke středu nalejeme lžičku oleje, poklademe plátky slaniny, na ni kolečka cibule, pak plátky opepřených jater, opět kolečka cibule a plátky slaniny.
2
Prázdnou polovinu alobalu přiklopíme na porci a začneme dělat malé faldíky nejdříve na delší straně, pak na kratších bočních stranách. Alobal musí být minimálně třikrát přehnutý a nesmí se nikde propíchnout.
3
Psaníčka poskládáme na rozehřátou plotýnku nebo na plech. Teplotu nastavíme tak, aby se nám asi po 3 min. alobal nafouknul. Psaníčko otočíme přes okraj, kde nejsou faldíky, propíchneme špičkou nože a ještě 3 minuty pečeme.
4
Psaníčka v horní části rozřízneme a obsah včetně šťávy servírujeme na talíř. Pak játra posolíme a dle chuti pokapeme kečupem a worchestrem, případně zalejeme tatarskou omáčkou. Podáváme se zeleninovou oblohou a různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Mořská štika v alobalu

Mořská štika v alobalu

Kukuřice v alobalu

Kukuřice v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karel | 20. 2. 2011 23:08

    To by asi nešlo brambory se za 6 minut neuvaři...

  • Majka Rončáková | 28. 1. 2008 13:42

    Co kdyby se ty brambory dali k játře do alobalu?

  • Kamila | 26. 1. 2008 11:59

    Velice dobré....akorat jsme přidali ještě česnek na plátky od kapsy.....

  • Ola P. | 26. 6. 2006 22:06

    Mooooc dobré!!!

  • Alena Šebestová | 29. 1. 2005 14:24

    Povedené, dobré , levné , rychlé. Vhodné k obědu , večeři, i pro nečekanou návštěvu. dávám jedničku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Cibule Pepř mletý Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřová játra Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Kynuté těsto - základní recept

Kynuté těsto - základní recept

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Kuře s rýží na kari

Kuře s rýží na kari

Listové řezy s tvarohem

Listové řezy s tvarohem

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Jadran dort

Jadran dort

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Sypaný ovocný koláč (nejen) z remosky
Sypaný ovocný koláč …
23
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
22
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
22
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Játra v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact