• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Játra v alobalu

autor: kamilio
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová játra
    • 150
      g slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      rostlinný olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Z alobalu utrhneme 4 čtverce asi 30 cm dlouhé. Každý přeložíme na polovinu a zase ho otevřeme. Na polovinu alobalu ke středu nalejeme lžičku oleje, poklademe plátky slaniny, na ni kolečka cibule, pak plátky opepřených jater, opět kolečka cibule a plátky slaniny.
2
Prázdnou polovinu alobalu přiklopíme na porci a začneme dělat malé faldíky nejdříve na delší straně, pak na kratších bočních stranách. Alobal musí být minimálně třikrát přehnutý a nesmí se nikde propíchnout.
3
Psaníčka poskládáme na rozehřátou plotýnku nebo na plech. Teplotu nastavíme tak, aby se nám asi po 3 min. alobal nafouknul. Psaníčko otočíme přes okraj, kde nejsou faldíky, propíchneme špičkou nože a ještě 3 minuty pečeme.
4
Psaníčka v horní části rozřízneme a obsah včetně šťávy servírujeme na talíř. Pak játra posolíme a dle chuti pokapeme kečupem a worchestrem, případně zalejeme tatarskou omáčkou. Podáváme se zeleninovou oblohou a různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Mořská štika v alobalu

Mořská štika v alobalu

Kukuřice v alobalu

Kukuřice v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karel | 20. 2. 2011 23:08

    To by asi nešlo brambory se za 6 minut neuvaři...

  • Majka Rončáková | 28. 1. 2008 13:42

    Co kdyby se ty brambory dali k játře do alobalu?

  • Kamila | 26. 1. 2008 11:59

    Velice dobré....akorat jsme přidali ještě česnek na plátky od kapsy.....

  • Ola P. | 26. 6. 2006 22:06

    Mooooc dobré!!!

  • Alena Šebestová | 29. 1. 2005 14:24

    Povedené, dobré , levné , rychlé. Vhodné k obědu , večeři, i pro nečekanou návštěvu. dávám jedničku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Cibule Pepř mletý Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřová játra Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Zapečená bramborová kaše s vejci

Zapečená bramborová kaše s vejci

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Mexické maso

Mexické maso

Kávový korpus

Kávový korpus

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

39
Švestková povidla
Švestková povidla
32
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
28
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
27
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Játra v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact