• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Játra s pórkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra s pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • drcený kmín
    • cukr
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • pórek
    • 1
      špetka zázvor
    • 0,50
      lžíce vegeta
    • rostlinný olej (Na smažení)

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a smícháme se Solamylem a vodou. Na rozehřátém oleji játra za stálého míchání prudce osmažíme. Když se kousky od sebe oddělí, přidáme na proužky nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek. Smažíme 5 minut a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Husí játra v lokši

Husí játra v lokši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milda | 22. 1. 2015 20:31

    Nevíš co je solamyl???si to vygoogluj :-)

  • Hanka kupova | 13. 10. 2009 13:39

    já dávám pul na půl kuřecí játra a prsa:-) mňam a místo zízvoru trošičku kari taky tak špetku

  • Jiří Vymětal | 11. 4. 2009 10:23

    Skvělé. Dá se taky trošku obměnit: Na 300g jater 600g cibule na kolečka, místo pórku a 6 lžic sojové omáčky.....výborné s chlebem !!

  • Jazzinka | 22. 10. 2007 09:13

    Recept výborný, vnitřnosti obecně moc nemusím, ale tohle mi chutnalo. Tu cizinu bych zas tak nepodceňovala, prostě jen každý vaří z toho, co je na trhu dostupné. Když budete vařit podle zahraničních receptů, taky vám tu budou chybět ingredience.Já třeba postrádam v Čechách koření "french onion" a nekalorický "olej" ve spreji, co jsem používala ve Státech.

  • Karel Marek | 29. 8. 2006 20:42

    Místo jater dávám kuřecí prsíčka a do solamylu ještě vmíchám bílek. Ostatní postup shodný.

  • Pavla | 11. 5. 2005 12:12

    Kolik mám dát té vody do toho solamylu.Má to být těstíčko nebo kaše?Nedovedu si to představit.Děkuju

  • Jana z VM | 10. 5. 2005 08:52

    Solamyl je bramborový škrob, takže určitě i v Austrálii něco takového bude. Ale jak se tak člověk kouká na různé komentáře k receptům, vidí, že opravdu nejlepší "vybavení" pro kuchtění je u nás ve starém dobrém Česku !!! A to nás velice těší. Je prostě vidět, že jinde v cizině jsou úplní žabaři, co se týče rozmanitosti surovin....

  • eva | 10. 5. 2005 04:56

    mohl by mi nekdo poradit, co je to 'solamyl'? ziju v australii - nevim, jestli to tu vubec maji, resp. co presne mam hledat... uplne jsem zapomnela, co to je, jak to vypada, z ceho to je, a na co se to pouziva. teprve se ucim varit. diky za pomoc.

  • marcela slamdeckova | 15. 4. 2005 15:26

    jatra chutnala na veceri jsem ohrala pridala kecup ,dala na topinku a posypala syrem...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Drcený kmín Drůbeží játra Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vegeta Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Losos v alobalu

Losos v alobalu

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Muffiny pro vnučku

Muffiny pro vnučku

Brambory v mikrovlnce

Brambory v mikrovlnce

Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky

Česnekové těstoviny se sýrovými…

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

139
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
139
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
75
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
71
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
20
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact