Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Bomba na letní vedra
Jedničkové rybí filé
Skvělá italská pizza
Co se zbylou rýží?
Makové lívance
Těstíčko jako od vietnamců
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky