Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Šopský salát alá Verunka
Francouzská bramboračka
Chlebové bramboráky
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Citronový nebo pomerančový krém -…
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Malinová vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky