Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Pikantní pečená kuřecí stehna
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Bábovka kávová
Bramborové placky pečené v kuse
Svařák
Špenátová omáčka
Celer z trouby
Výborný jahodový dort
Sýrovo-šunková pomazánka
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Vosí hnízda