Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Celerová pomazánka III.
Škvarkové placičky
Kapustové karbanátky II
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Dušená krkovička se zeleninou
Bramborový salát s řepou
"Kouřové" marinované vepřové
Sýrová omáčka s těstovinami…
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Klasická zelňačka
Čokoládovo-karamelový koláč