Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Posvícenské koláče z r. 1900
Medové řezy ze 4 placek
Vajíčková pomazánka III.
Rizoto z pánve-po našem
Bramborovo-kapustové placičky
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Jáhlové muffiny
Mleté maso se zeleninou II.
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake