Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husí játra jako předkrm
Pikantní pečené kuře
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Tulácký guláš
Krkovička pečená s játry a cibulí
Jednoduchý jogurtový beránek
Cuketová buchta se skořicí
Hráškovo pórkový krém
Krupicová kaše
Rybí pomazánka bez kostí
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč