Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pierogi ‒ pirožky
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Španělské „španělské ptáčky“…
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Salámový dort
Narozeninový dort s "marcipánem"
Cappuccino roláda
Pečený květák s kari
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami