• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové řezy VI.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové řezy VI.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      lžíce voda
    • 2
      balení prášek do pečiva
  • Náplň
    • 2
      kostka tvaroh
    • 350
      g jahody
    • cukr
    • 2
      balení želatina
    • 2
      ks šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Piškot: šlehat celá vejce s cukrem, přidat 4 lžíce horké vody a nakonec mouku s práškem do pečiva. Vymazat a vysypat vyšší plech a upéci.
2
Náplň: tvarohy utřít s cukrem dle chuti, uvařit želatinu dle návodu (dát méně vody, než je na návodu), rozmixovat jahody, smíchat s tvarohem, přidat prochladlou želatinu a nakonec přidat 2 ušlehané šlehačky (já používám Kunín), náplň dáme na vychladlý piškot.
3
Dále uvaříme 2 sáčky želatiny dle návodu a nalejeme je na jahodovou hmotu.
4
Celý plech dáme do lednice ztuhnout- nejlépe přes noc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 24. 6. 2008 18:13

    Zdeňko, díky. Taky ráda potírám piškot naředěnou marmeládou s rumem. S těmi kousky jahod to zkusím, já jevšechny rozmixovala, ty kousky by asi byly lepší. Zdravím. Ivana

  • Zdeňka | 24. 6. 2008 13:26

    Ivano,piškot potírám skoro vždy marmeládou zředěnou troškou rumu a taky je dobré do hmoty přidat čerstvé nebo mimo sezónu mražené jahody nakrájené na kousky.Tím se chuť moučníku zvýrazní.

  • Ivana Samcová | 23. 6. 2008 16:31

    moc jsem se na tyto řezy těšila ale trošičku mne zklamaly. Jsou dobré, ale zdají se mi takové mdlejší. Něco by to chtělo, ale nevím co. Dát jen jeden tvaroh a doplnit to jogurtem? Potřít piškot řídkou marmeládou? Nezkoušel jste je někdo trošku nějak jinak?

  • Hana Rožníčková | 20. 7. 2007 10:07

    A proč jste to dělala z pudinku, když je tam psaná želatina, já je dělám jen se želatinou a řezy jsou výborné.

  • Zdenka Korábová | 20. 7. 2007 09:13

    neví, jsem asi nemehlo, ale mě se udělala slizká tučná hmota, která neztuhla, jen kapánek zrosolovatělě --- br už nikdy zlatý pudink

  • Handula | 28. 7. 2006 20:17

    minulý týden jsem pekla, je to vynikající moučník, dávám za 1, zkuste také nebudete litovat, ta práce stojí za to

  • Hanka | 26. 6. 2006 14:00

    každý ať peče podle svého, ale já si myslím, že finančně vyjdou levněji 4 sáčky želatiny

  • Dagmar | 25. 6. 2006 21:47

    Není třeba kupovat želatinu, dávám místo ní jahodový puding uvařený v jednom balíčku jahodového vitacitu rozmíchaného ve vodě. A v ledničce ztuhne přesně jako želatina.

  • Anonym | 23. 6. 2006 14:05

    ano celkem jsou potřeba 4 sáčky želatiny, já dávám do tvarohu i na polití červenou

  • Iveta | 23. 6. 2006 13:48

    takže jestli tomu rozumím dobře,jsou potřeba dva sáčky želatiny do náplně,plus dva sáčky na polití???Jestli ano,dává se navrch bezbarvá,nebo červená želatina???Děkuji

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:56

    ještě jsem chtěla dodat, neděste se, když vám želatina udělá žmolky,na chuť to nemá vliv,držím palce, ať se povede a chutná

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:45

    ano dávají se 2 sáčky želatiny

  • Gabriela Houšková | 23. 6. 2006 11:55

    a kolik sáčků želatiny se dává do náplně? Taky 2?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tvaroh Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Malinový likér

Malinový likér

Bábovka bez vajec

Bábovka bez vajec

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

41
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
27
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Koprová omáčka
Koprová omáčka
14
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact