• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové řezy VI.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové řezy VI.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      lžíce voda
    • 2
      balení prášek do pečiva
  • Náplň
    • 2
      kostka tvaroh
    • 350
      g jahody
    • cukr
    • 2
      balení želatina
    • 2
      ks šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Piškot: šlehat celá vejce s cukrem, přidat 4 lžíce horké vody a nakonec mouku s práškem do pečiva. Vymazat a vysypat vyšší plech a upéci.
2
Náplň: tvarohy utřít s cukrem dle chuti, uvařit želatinu dle návodu (dát méně vody, než je na návodu), rozmixovat jahody, smíchat s tvarohem, přidat prochladlou želatinu a nakonec přidat 2 ušlehané šlehačky (já používám Kunín), náplň dáme na vychladlý piškot.
3
Dále uvaříme 2 sáčky želatiny dle návodu a nalejeme je na jahodovou hmotu.
4
Celý plech dáme do lednice ztuhnout- nejlépe přes noc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 24. 6. 2008 18:13

    Zdeňko, díky. Taky ráda potírám piškot naředěnou marmeládou s rumem. S těmi kousky jahod to zkusím, já jevšechny rozmixovala, ty kousky by asi byly lepší. Zdravím. Ivana

  • Zdeňka | 24. 6. 2008 13:26

    Ivano,piškot potírám skoro vždy marmeládou zředěnou troškou rumu a taky je dobré do hmoty přidat čerstvé nebo mimo sezónu mražené jahody nakrájené na kousky.Tím se chuť moučníku zvýrazní.

  • Ivana Samcová | 23. 6. 2008 16:31

    moc jsem se na tyto řezy těšila ale trošičku mne zklamaly. Jsou dobré, ale zdají se mi takové mdlejší. Něco by to chtělo, ale nevím co. Dát jen jeden tvaroh a doplnit to jogurtem? Potřít piškot řídkou marmeládou? Nezkoušel jste je někdo trošku nějak jinak?

  • Hana Rožníčková | 20. 7. 2007 10:07

    A proč jste to dělala z pudinku, když je tam psaná želatina, já je dělám jen se želatinou a řezy jsou výborné.

  • Zdenka Korábová | 20. 7. 2007 09:13

    neví, jsem asi nemehlo, ale mě se udělala slizká tučná hmota, která neztuhla, jen kapánek zrosolovatělě --- br už nikdy zlatý pudink

  • Handula | 28. 7. 2006 20:17

    minulý týden jsem pekla, je to vynikající moučník, dávám za 1, zkuste také nebudete litovat, ta práce stojí za to

  • Hanka | 26. 6. 2006 14:00

    každý ať peče podle svého, ale já si myslím, že finančně vyjdou levněji 4 sáčky želatiny

  • Dagmar | 25. 6. 2006 21:47

    Není třeba kupovat želatinu, dávám místo ní jahodový puding uvařený v jednom balíčku jahodového vitacitu rozmíchaného ve vodě. A v ledničce ztuhne přesně jako želatina.

  • Anonym | 23. 6. 2006 14:05

    ano celkem jsou potřeba 4 sáčky želatiny, já dávám do tvarohu i na polití červenou

  • Iveta | 23. 6. 2006 13:48

    takže jestli tomu rozumím dobře,jsou potřeba dva sáčky želatiny do náplně,plus dva sáčky na polití???Jestli ano,dává se navrch bezbarvá,nebo červená želatina???Děkuji

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:56

    ještě jsem chtěla dodat, neděste se, když vám želatina udělá žmolky,na chuť to nemá vliv,držím palce, ať se povede a chutná

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:45

    ano dávají se 2 sáčky želatiny

  • Gabriela Houšková | 23. 6. 2006 11:55

    a kolik sáčků želatiny se dává do náplně? Taky 2?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tvaroh Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Makrelová pomazánka

Makrelová pomazánka

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Univerzální fíková barbecue marináda

Univerzální fíková barbecue marináda

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

21
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Borůvkové knedlíky - bez…
20
Lasagne s mangoldem v bešamelu
Lasagne s mangoldem v…
20
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
17
Těstoviny brokolice ham a mňam
Těstoviny brokolice ham…
15
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact