• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodové mlsání
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové mlsání

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové mlsání
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 180
      g cukr krupice
    • 240
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
  • Krém
    • 1
      l jahody rozmačkané
    • cukr dle chuti
    • 0,25
      l voda
    • 2
      balíček vanilkový pudink
  • Na ozdobu
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny a potom lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto vylejeme do vyššího dobře máslem vymazaného plechu a pečeme v troubě na 150 °C do růžova.
2
Rozmačkané jahody dle chuti osladíme a svaříme s pudinkem rozmíchaném ve vodě na hustý krém, který ještě horký nalejeme na upečený korpus a necháme vychladnout. Krájíme na kostky, které zdobíme ušlehanou šlehačkou.
3
Lze použít i jiné ovoce - meruňky, broskve, maliny, borůvky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené mlsání

Nepečené mlsání

Jahodové daiquiri

Jahodové daiquiri

Jahodové řezy

Jahodové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • venyss venyss | 3. 7. 2009 18:45

    Musím říct,že tento moučník je dobrý,když máte nadbytek ovoce...dělala jsem z jahod a ta vůně pudinku v nich,mňam.1.

  • Jitka Horálková | 17. 6. 2009 21:31

    Vynikající a rychlý moučník! Děkuji za recept a ostatním doporučuji

  • Dagmar Dvořáčková | 1. 7. 2008 22:27

    Těsto jsem nalila do dortové formy, po upečení prořízla a naplnila krémem ze zakysané smetany a opět dala do formy a nahoru navršila hmotu z jahod a pudingu. Vše vychlazené - výborná kombinace v letních dnech.

  • Naďa Lhotáková | 16. 6. 2008 19:34

    Dávám 1,zase další dobrý recept do sbírky!!!!

  • Ester Edr | 12. 4. 2007 20:01

    Naprosto souhlasim s Pile, taky mame radi nizsi testo, ale tentokrat se po moucniku jen zaprasilo. Davam za 1 a pridavam do oblibenych. Vsem doporucuji. A navic ocenujeme, ze je bez tuku.Opravdu vyborne.

  • Ester Edr | 12. 4. 2007 18:22

    Tak uz mi to chladne, jak ochutname, oznamkujeme.

  • Salašnice | 30. 6. 2006 18:04

    Zítra slaví náš děda narozky, tak doufám, že mu bude chutnat. Díky za rychlý a jednoduchý recept, který jsem stihla když jedno ze dvou mimin spalo...

  • maja | 20. 8. 2005 19:04

    Mňam... je moc dobrý

  • Pilence | 29. 7. 2005 20:03

    Mela jsem po kureti vyhratou troubu a nedele si zadala moucnik. Ocenuji piskotove testo, ac mame radeji "nizsi podvozky", nikdo nereptal a vsichni si pochvalovali. Piskot byl nadychany a vlacny. Na "karoserii" jsem pouzila jahodovy protlak z mrazaku. Opravdu jsme si smlsli! Hned jsem si to v tydnu zopakovala a v horkych dnech byl tento moucnik z lednicky hotovym osvezenim. Uz premyslim o verzi napr. s jablecnym protlakem, merunkami... Diky, Pile

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvový salát III

Mrkvový salát III

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Čevapi

Čevapi

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

30
Dort (nejen) s hroznovým vínem
Dort (nejen) s hroznovým…
28
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
27
Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré
Křupavá ryba s kedlubnou…
22
Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem
Okurkový salát s…
17
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvové smoothie s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Jahodové mlsání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact