• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina II.

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
6fotografií
Nahrát fotku
 

Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se šlehačkou a bílkovým sněhem.

Suroviny

8 porce
    • 2
      bílek
    • 300
      g jahody
    • 230
      ml šlehačka
    • 200
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.

RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Jahodový sorbet

Jahodový sorbet

Borůvková zmrzlina

Borůvková zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga S. | 23. 7. 2016 16:01

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  • monika | 12. 6. 2011 09:03

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  • Jarda | 17. 2. 2008 16:48

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  • Iggy | 27. 7. 2006 16:06

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 13:56

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

  • Ivana Kašparovská | 3. 7. 2006 07:34

    Je ta zmrznlina krémová nebo spíše jako dřeň? Děkuji za odpověď.

  • Lenka Sch. | 2. 7. 2006 13:04

    Taky doporučuji. Je výborná :o)

  • Libor | 30. 6. 2006 09:49

    Pro Evu Ulmanovou:Díky, tutově odzkouším, zní to velice dobře.

  • Eva Ulmanová | 30. 6. 2006 09:33

    Pene Libore, bílek se šlehá zvlášť a šlehačka také zvlášť, pak teprve přidat ovoce.

  • Libor | 30. 6. 2006 07:51

    Vysvětlete prosím pro méně chápavého chlapa - bílek šleháme zvlášť a šlehačku také zvlášť? Potom teprve smícháme s ovocem? Nebo smícháme bílek, šlehačku a pak teprve šleháme? Díky

  • BARČA | 28. 6. 2006 19:37

    Tato zmrzlina je fantastická!! Doporočuji ji všem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina Nejlepší dezerty
Moučníky Chlazení Děti Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Jahody Šlehačka

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Hovězí sendvič s nakládanými kedlubnami

Hovězí sendvič s nakládanými…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

66
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
60
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
27
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
22
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
17
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová sněhová roláda
Jahodová sněhová roláda
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové dortíky
Jahodové dortíky
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact