• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou

autor: Evunia
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g fazole
    • 1
      hrnek jáhly
    • 2
      ks brambory
    • 1
      ks kuřecí prsa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžička česnek sušený
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks masox /kuřecí rosolovitý od Knorr/
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      lžička rostlinné máslo

Postup přípravy receptu

1
Jáhly:
2
Na jeden hrnek jáhel - dva hrnky vody. Jáhly zalijeme a vaříme, dokud se voda nevsákne.
3
Pozor, aby se jáhly nerozvařily.
4
Na pánvi (používám wok nebo jinou hlubokou pánev) necháme roztéct lžičku rostlinného másla, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, pořádně promícháme, poté přidáme jáhly a mrkev. Zakapeme sojovkou a dochutíme špetkou soli.
5
Stále promícháváme vařečkou, aby se netvořily hrudky.
6
Na pánvi z ušlehaných vajec uděláme omeletu, nakrájíme na nudličky a přidáme do jáhel. Vše znovu dobře promícháme.
7
Kuřecí prsa:
8
Pouze nakrájíme na nudličky, zakápneme sojovkou a dochutíme lžičkou česneku. Opražíme dozlatova.
9
Brambory:
10
Ve slupce umyjeme, necháme v hrnci 5 minut projít varem, posypeme majoránkou a necháme upéct v troubě.
11
Fazolová omáčka:
12
Přes noc namočené fazole vaříme úplně doměkka, přidáme 2 balíčky bujonu a celý pórek.
13
Když jsou fazole měkké, buď procedíme nebo rozmixujeme do kaše.
14
Osobně fazole cedím (prosívám). Syn fazole nejí, ale když je to omáčka, nepozná to a já mu říkám, že je to guláš, takže je sní. :)
15
Jestliže je omáčka hodně hustá, spíš jako kaše, přidáme ještě trochu horké vody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 2. 11. 2015 10:48

    Podle obrázku to vypadá to spíš na otravu jídlem :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek sušený Cibule Fazole Jáhly Kuřecí prsa Majoránka Masox Mrkev Pórek Rostlinné máslo Sojová omáčka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

44
Letní mls
Letní mls
21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Salát z buřtů
Salát z buřtů
11
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Kar po pohřbu »ministra spojů« Hezuckého (†55): Roztočili to tak, jak to miloval!

Kar po pohřbu »ministra spojů« Hezuckého (†55): Roztočili to tak, jak to miloval!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Další doporučené recepty:

Jáhlové muffiny
Jáhlové muffiny
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placky
Jáhlové placky
Jahodová bublanina
Jahodová bublanina
Jahodová limonáda
Jahodová limonáda
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact