Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Pikantní masová směs na topinky -…
Smažený tvarůžek v hermelínu
Řízky v ovesných vločkách
Nové brambory s česnekem
Pohádkový čokoládový dort
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros