• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkový zákusek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkový zákusek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • margarín
  • náplň
    • 200
      g moučkový cukr
    • 5
      ks zlatý klas
    • 2,20
      kg jablka strouhané

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady zpracujeme, pokud je pořeba přidáme trošku mléka. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část dáme už vyválenou na vymazaný plech a druhou část po natření náplně na vrch.
2
Náplň: vše dobře promícháme a dáme na spodní část těsta (použijeme vše co máme v misce, t.j. i vodu z jablek). Povrch přikryjeme druhým plátem těsta, propícháme vidličkou a dáme péct do horké trouby. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem, resp. práškovým cukrem (můžeme i troškou skořice).
3
Poznámka: pokud dobře rozmícháme náplň, po upečení a vychladnutí vypadá zákusek jakoby s ovocnou želatinou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Margita | 17. 8. 2006 06:35

    Ospravedlňujem sa, neviem si to vysvetliť.

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2006 08:26

    Do receptu se nic nedopisovalo, je zde uveden tak, jak přišel. Maizenu bude smazána.

  • Margita | 10. 8. 2006 06:38

    Maizena tam nemá byť. Pravdepodobne upravila kucharka-online a myslela asi ako vysvetlenie k Zlatému klasu. Ale ja by som skôr dala do zátvorky vanilkový puding, aby bolo jasné pre niektorých čo je Zlatý klas. Tiež som skúšala s kakaovým pudingom a aj to bolo dobré.

  • Jana | 9. 8. 2006 11:33

    Mám podobný recept,řezy jsou moc dobré.

  • Airan Novakova | 9. 8. 2006 11:25

    Mam podobny recept a jsem moc spokojena. Jen nevim proc tady po tom Zlatem klasu je napsana ta Maizena, jako nahrazka? Ja davam vanilkovy pudink:-) ZAKUSEK VRELE DOPORUCUJI! Zelatinu zasadne nepouzivam a tohle je svela napodobenina:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Margarín Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Vdolky paní Slávky

Vdolky paní Slávky

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Mandlový dort s jogurtem a ovocem

Mandlový dort s jogurtem a ovocem

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

33
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
29
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
28
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
27
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
24
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact