• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Napište svůj komentář k receptu

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 97
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g jablka - oloupaná, drobně pokrájená
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 70
      g strouhaný kokos
    • 130
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g hera nebo máslo - rozpuštěná
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva necelý
    • 1
      hrst rozinky - nejsou nutné
    • máslo na vymazání formy
    • hrubá mouka nebo kokos na vysypání formy

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme smetanu s vlažným rozpuštěným tukem a dobře promícháme. Přisypeme kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme. Přimícháme rozinky, jablka a tuhý sníh z bílků, vše naposledy promícháme, těsto nalijeme do připravené bábovkové formy a dáme péct do předehřáté trouby na 170 stupňů dozlatova na cca 40 minut - vyzkoušíme špejlí.
2
Před podáváním bábovku můžeme posypat moučkovým cukrem.
3
Lze upéct i v pekáčku, po vychladnutí polít čokoládovou polevou a posypat kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Koláč ze zakysané smetany

Koláč ze zakysané smetany

Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany

Rychlý ovocný koláč ze zakysané…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Filipová | 23. 3. 2017 17:16

    Vynikající bábovka :-*

  • Martina Wurmová | 2. 9. 2016 20:40

    Je skvělá, vláčná a božsky voní, prostě k nakousnutí :))

  • Martina Wurmová | 2. 9. 2016 20:40

    Je skvělá, vláčná a božsky voní, prostě k nakousnutí :))

  • Iva | 23. 8. 2016 15:32

    Výborná!!!!!!!

  • veverka | 28. 1. 2016 20:59

    jojo,je vyborna <3

  • Kloučková Marie | 7. 6. 2015 14:05

    Je výborná, děkuji.

  • Kloučková Marie | 7. 6. 2015 14:04

    Je výborná, děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Bábovky Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Bábovky Zákusky Řezy Buchty Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Hrubá mouka Jablka Máslo Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Strouhaný kokos Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šlehačková sekaná

Šlehačková sekaná

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

24
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
20
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
18
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
15
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
14
Kakaová roláda s čokoládovým krémem
Kakaová roláda s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Jablkovec
Jablkovec
Jablkovec nepečený
Jablkovec nepečený
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo-medové palačinky s lískovými oříšky
Jablkovo-medové palačinky s lískovými…
Jablkovo-pudinkové koblížky
Jablkovo-pudinkové koblížky
Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou
Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou…
  • Recepty.cz
  • Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact